Home > Veel gestelde vragen > Verschil tussen type zonneschermen > Wij zien veel verschillende type zonneschermen op uw site staan wat is het verschil?

Veel gestelde vragen

Verschil tussen type zonneschermen

Wij zien veel verschillende type zonneschermen op uw site staan wat is het verschil?

In hoofdzaak kunt u de zonnescheremn in 3 type zonneschermen verdelen namelijk open cassette, semi cassette en compleet gesloten cassette. Wat zijn de specifieke kenmerken van open cassette: Bij een open cassette is de achterzijde van de cassette geopend en sluit de voorlijst tegen het doek. Wat zijn de specifieke kenmerken van semi cassette: Bij een semi cassette is de achterzijde van de cassette geopend en de voorlijst sluit tegen de kap van het zonnescherm. . Wat zijn de specifieke kenmerken van gesloten cassette: Bij een gesloten cassette is de achterzijde van de cassette gesloten en de voorlijst sluit tegen de kap van het zonnescherm.

Alle veel gestelde vragen

Was dit het antwoord waar u naar op zoek was?

Indien dit niet het antwoord is op uw vraag, kunt u het ons ook online stellen. Door het formulier hieronder in te vullen kunt u uw vraag aan ons kenbaar maken.

Uw naam
Uw e-mail
Uw vraag
 
Verzenden
Op zoek naar zonweringsdoeken, zonneschermen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.zonweringsdoek-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden