Zonneschermdoeken

Alles over zonneschermdoeken

Zonneschermdoeken - Alles over zonneschermdoeken
Home > Informatie > Zonneschermdoeken

Zonneschermdoeken

Ons zonneschermdoek is bruikbaar als vervanging van het huidige doek in uw knikarm- of uitvalscherm, maar uiteraard ook voor losse toepassingen. Het doek is verkrijgbaar in diverse kleuren waaronder gestreept of effen, zo past het doek ten alle tijden bij uw wensen, tuin of woning.

Als extra service kunt u het doek ook bestellen met verschillende afwerkingen.

Voordelen van een zonneschermdoek
  • Vervang het doek van een zonnescherm, zonder een compleet nieuw zonnescherm te bestellen;
  • Minimale doorgifte van UV- en zonlicht;
  • Meer privacy dan screendoek;
  • Beschermt tegen regen & hagel;
Nadelen van een zonneschermdoek
  • Laat geen wind door, hierdoor kan het doek sneller scheuren bij extreme windstoten.
  • Kan niet geconfigureerd worden met ringen en/of ritsen.

Materialen & kleuren

Materialen

Zonneschermdoek is gemaakt van 100% geweven acryldoek en heeft een gewicht van ca. 310 gram per m2. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, beschermt tegen rot, schimmel, vet en vuil. Hierdoor is het bestand tegen (bijna) alle weersinvloeden.

Kleuren

Het zonneschermdoek kan gelverd worden in ca. 300 kleuren, gestreept of effen. Een greep uit beschikbare zonneschermdoek-kleuren ziet u onderstaand:

Afwerkingen

Zonneschermdoek kan optioneel voorzien worden van verschillende afwerkingen, niet alleen voor het uiterlijk van het zonneschermdoek maar ook voor technische toepassingen.

Pees

Bij de meeste zonneschermdoeken zit een pees aan de boven- en/of onderkant. Deze kunstof pees zorgt ervoor dat het doek aan het zonneschermframe blijft zitten, wanneer het zonneschermdoek volleidg wordt uitgerold. Ook bij bestelling van uw losse zonneschermdoek heeft u de mogelijkheid nieuwe pezen in uw zonneschermdoek mee te bestellen.

Volant

Het zonneschermdoek kan afgewerkt worden met een volant (ook vaak valletje of schulprand genoemd). Onder aan het zonneschermdoek wordt een rechte of een golvende vorm aangebracht.

Onderhoud & Schoonmaken

Het onderhouden en schoonmaken van zonneschermdoek is zeer gemakkelijk. Het doek is, na schoonborstelen, te reinigen met een mild sopje.

Let op! Geen agressieve of schuur middelen. Bij het schoonmaken van elektrisch bediende doeken altijd de stroom uitschakelen en buiten het bereik van motor en elektrisch aansluitingen blijven.

Bij extreem vuil kunt u er ook voor kiezen speciaal reinigingsmiddel te gebruiken en hierna het doek een extra beschermlaag te geven.

Op zoek naar zonweringsdoeken, zonneschermen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.zonweringsdoek-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden