Home > Diensten > Bezorgen

Bezorgservice

Wij komen uw bestelling graag bij u thuis bezorgen. Elke werkdag zijn onze bezorgers onderweg om alle bestellingen te bezorgen en klanten blij te maken.
Onze chauffeurs bezorgen in Nederland en België. Het exacte bezorggebied en de bezorgkosten per adres vindt u in het onderstaande overzicht.

Bezorggebied
Nederland Alle postcodes (excl. Waddeneilanden)
België1000 t/m 5099 en 7000 t/m 9999
Bezorgkosten
Nederland (per adres)€ 49,00
België (per adres)€ 64,00

Onze tarieven zijn inclusief 21% BTW.

De factuur kan bij de bezorger voldaan worden per PIN / Bancontact of contant. (Voorkeur PIN / Bancontact.) Op rekening betalen is niet mogelijk. U kunt er ook voor kiezen om tijdens het plaatsen van uw bestelling al direct vooraf via iDeal/Bancontact te betalen. Net zo gemakkelijk! Op rekening of bij montage betalen is niet mogelijk. Bankbiljetten van €500,- en €200,- kunnen niet in ontvangst worden genomen. Indien u niet kunt afrekenen bij onze bezorger, dan houdt JVS Zonwering zich het recht voor € 64,- extra handelingskosten in rekening te brengen. Wanneer u betaalt per PIN of Bancontact, zorg er dan voor dat uw PIN limiet op voorhand gelijk of hoger is dan het factuurbedrag.

Nieuwe Belgische bankkaarten

De nieuwe Belgische bankkaarten waar "Bancontact en Visa Debet" of "Debet Mastercard" op staat zijn bij JVS Zonwering helaas niet te gebruiken. Onze pinapparaten kunnen betalingen met deze bankkaarten (nog) niet verwerken. Wij verzoeken u met een "oude" pinpas of per bankoverschrijving vooraf te betalen. Uiteraard blijft contante betaling bij aflevering ook mogelijk.

Wanneer u betaalt per PIN of Bancontact, zorg er dan voor dat uw PIN limiet op voorhand gelijk of hoger is dan het factuurbedrag.

Meerdere bestellingen

Bent u van plan om meerdere producten te bestellen? Of heeft u al één of meer producten in bestelling staan bij JVS Zonwering? U kunt al uw bestellingen samen laten afleveren,  u betaalt dan maar één keer verzendkosten. Geef dit aan in het opmerkingenblok van uw bestelling dan zorgen wij voor de rest! De bestellingen die u samen geleverd wilt hebben moeten wel binnen 5 werkdagen van elkaar zijn geplaatst. Zit er meer dan 5 werkdagen tussen dan kunnen de bestellingen niet tegelijkertijd worden afgeleverd.

Van bestelling tot bezorgmoment

Kies bij een bestelling voor bezorgen. Zodra het product arriveert in ons magazijn ontvangt u een e-mail met daarin de volgende informatie:

  • De bezorgdatum.
  • Het dagdeel van de bezorging.

Heeft u bij uw bestelling ook uw mobiele telefoonnummer achtergelaten? Dan krijgt u +/- 30 minuten voor aankomst een SMS van onze bezorger.
Op deze manier bent u op de hoogte van het bezorgmoment en hoeft u niet de hele dag thuis te blijven.

Uitzonderingen & bijzonderheden

Alle vermelde prijzen zijn voor standaard situaties, afwijkende situaties hebben ook afwijkende tarieven.
Neem bij twijfel contact met ons op.

Let op! De volledige factuur dient bij het in ontvangst nemen van uw bestelling voldaan te zijn. Dit kan per PIN / Bancontact of contant. (Voorkeur PIN / Bancontact.) U kunt er ook voor kiezen om tijdens het plaatsen van uw bestelling direct vooraf via iDeal te betalen. Net zo gemakkelijk! Op rekening of bij montage betalen is niet mogelijk. Bankbiljetten van €500,- en €200,- kunnen niet in ontvangst worden genomen.
Indien u de factuur op het moment van bezorging niet kunt voldoen bij onze bezorger, dan houdt JVS Zonwering zich het recht voor € 64,- extra handelingskosten in rekening te brengen.

Bij zware producten dient er iemand aanwezig te zijn om de bezorger te helpen met lossen.
Producten zoals glaswanden, garagedeuren, rolluiken, zonneschermen etc. kunnen erg zwaar of lang zijn. In deze gevallen dient er iemand aanwezig te zijn om de producten samen met de bezorger te tillen.

Op zoek naar zonweringsdoeken, zonneschermen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.zonweringsdoek-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden