Home > Diensten > Bezorgen

Bezorgservice

Het is mogelijk om uw bestelling te laten afleveren, onze chauffeurs bezorgen in Nederland en België. Het exacte bezorggebied en de bezorgkosten per adres vindt u in het onderstaande overzicht.

Bezorggebied
NederlandAlle postcodes (excl. eilanden)
BelgiëPostcodes: 1000 t/m 5099 en 7000 t/m 9999
Bezorgkosten
Nederland per adres€ 49,00
België per adres€ 64,00

Onze tarieven zijn inclusief 21% BTW.

De factuur kan bij de bezorger voldaan worden per PIN / Bankcontact of contant. (Voorkeur PIN / Bankcontact.) Op rekening betalen is niet mogelijk.

Bankbiljetten van €500,- en €200,- kunnen door onze bezorgers niet in ontvangst worden genomen. Indien u niet kunt afrekenen bij onze bezorger, dan houdt JVS Zonwering zich het recht voor € 64,- extra handelingskosten in rekening te brengen.

Nieuwe Belgische bankkaarten

De nieuwe Belgische bankkaarten waar "bankcontact en Visa Debet" of "Debet Mastercard" op staat zijn bij JVS Zonwering helaas niet te gebruiken. Onze pinapparaten kunnen betalingen met deze bankkaarten (nog) niet verwerken. Wij verzoeken u met een "oude" pinpas of per bankoverschrijving vooraf te betalen. Uiteraard blijft een contante betaling bij aflevering ook mogelijk.

Wanneer u betaalt per PIN of Bancontact, zorg er dan voor dat uw PIN limiet op voorhand gelijk of hoger is dan het factuurbedrag.

Meerdere bestellingen

Bent u van plan om meerdere producten bestellen? Of heeft u al één of meerdere producten in bestelling staan bij JVS Zonwering? U kunt al uw bestellingen samen laten afleveren, dan betaald u maar één keer verzendkosten. Geef dit aan in het opmerkingenblok van uw bestelling dan zorgen wij voor de rest!

Hoe gaan we te werk bij bezorging?

Is uw pakket bij ons binnen, dan maken we per e-mail een afspraak voor het bezorgen. Daarin krijgt u van ons een dagdeel met het telefoonnummer van de bezorger. Heeft u ook uw mobiele telefoonnummer achtergelaten bij uw bestelling, dan krijgt u 30 minuten voor aankomst een SMS van onze bezorger.

Uitzonderingen & bijzonderheden

Alle vermelde prijzen zijn voor standaard situaties, afwijkende situaties hebben ook afwijkende tarieven.
Neem bij twijfel contact met ons op.

Zelf inmeten, maar laten monteren door JVS Zonwering?
Let er op dat u de juiste maten besteld. Zijn de maten toch incorrect bij plaatsing? Dan zijn eventuele extra vermaak- en voorrijkosten voor eigen rekening.

Na ontvangst van een akkoord op de offerte kan uw bestelling niet meer gewijzigd worden.
Uw bestelling wordt namelijk direct na akkoord aan onze leverancier(s) verzonden om de levertijd zo kort mogelijk te houden.

Uw bestelling wordt na akkoord op de offerte, voorafgaand aan de eventuele montage afspraak, aan u uitgeleverd.
Hierbij kunt u er voor kiezen om deze zelf af te halen of thuis te laten bezorgen.

Indien u ook gekozen heeft voor een montage afspraak dan neemt het montagebedrijf, nadat u de producten in ontvangst heeft genomen, binnen 5 werkdagen contact met u op voor het maken van een montageafspraak.
Elk montagebedrijf beheert haar eigen agenda. Hierop hebben wij geen invloed.

Nieuwe Belgische bankkaarten
De nieuwe Belgische bankkaarten waar "bankcontact en Visa Debet" of "Debet Mastercard" op staat zijn bij JVS Zonwering helaas niet te gebruiken. Onze pinapparaten kunnen betalingen met deze bankkaarten (nog) niet verwerken. Wij verzoeken u met een "oude" pinpas of per bankoverschrijving vooraf te betalen. Uiteraard blijft een contante betaling bij aflevering ook mogelijk.

Let op! De volledige factuur dient bij het in ontvangst nemen van uw bestelling voldaan te zijn. Dit kan per PIN / Bankcontact of contant. (Voorkeur PIN / Bankcontact.) Op rekening of bij montage betalen is niet mogelijk. Bankbiljetten van €500,- en €200,- kunnen niet in ontvangst worden genomen.
Indien u niet kunt afrekenen, dan houdt JVS Zonwering zich het recht voor € 64,- extra handelingskosten in rekening te brengen.

Bij zware producten dient er iemand aanwezig te zijn om de bezorger te helpen met lossen.
Producten zoals glaswanden, garagedeuren, rolluiken, zonneschermen etc. kunnen erg zwaar of lang zijn. In deze gevallen dient er iemand aanwezig te zijn om de producten samen met de bezorger te tillen.

Op zoek naar zonweringsdoeken, zonneschermen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.zonweringsdoek-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2023 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden