Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Zonweringsdoek-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

31-08-2021
Astrid (Assen)
Prijs:
Kwaliteit:

Supersnel op maat gemaakte screens ontvangen
Waar anderen levertijden hebben van 6 a 7 weken ontvingen wij binnen 2 weken de twee op maat gemaakte screens . Keurig verpakt, goed aangekondigd wanneer de chauffeur kwam en helemaal naar wens. Ook de service bij de bestelling (omdat wij 1 doek omgedraaid wilden hebben omdat deze aan de binnenzijde van de overkapping moest hangen) werd heel snel en goed opgepakt. Alle handleidingen op internet te vinden. Helemaal blij. Wat betreft de kwaliteit had ik misschien ook een "zeer goed" kunnen geven, maar dat blijkt natuurlijk pas hoe ze zich door de jaren heen houden.

30-08-2021
Jimmy sieben (Helmond)
Prijs:
Kwaliteit:

Keurig verpakt en goede kwaliteit!
Aluminum jaloezie├źn 50mm antraciet op maat.

30-08-2021
Roos Karssen (Duiven)
Prijs:
Kwaliteit:

Hor
Het ineen fantastische deur hor heb er veel schik van

30-08-2021
Jolea Bucsek (Almere)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnescherm
Heel mooi scherm en snel geleverd en gemonteerd

29-08-2021
Marcel (Goes)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Levering volgens vooraf gemelde tijdsafspraak.
Handleiding voor plaatsen ontrbrak. Maar de normale klusser ondervind hier geen problemen mee.
Eenvoudige calibratie op hoog- en laag positie.
Goed product!

28-08-2021
W (Breda)
Prijs:
Kwaliteit:

Luxaflex
Nvt

28-08-2021
P.G. Strik (Ravenstein)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed
Service & prijs/ kwaliteit verhouding zijn goed.
Erg lastig vonden wij het om de factuur meteen te moeten voldoen. Het product wordt geleverd maar we hebben het nog niet kunnen proberen/ beoordelen.
Waarschijnlijk komt dit uit ervaringen uit het verleden maar wij vonden dit wel een punt van aandacht.

28-08-2021
Van Dieten (Ravenstein)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Aankoop screen

28-08-2021
Arie Koffijberg (Tilburg)
Prijs:
Kwaliteit:

Hr
Zeer tevreden en goede service

28-08-2021
W.B. Fokker (Maassluis)
Prijs:
Kwaliteit:

Markies handleiding
Bij de keuze van mijn markies kreeg ik na het plaatsen van de bestelling nog een aanvullend advies. Alle lof daarvoor. De kwaliteit van het geleverde markies voldoet aan mijn verwachtingen. Echter ten aanzien van de montage wil ik opmerken dat de handleiding voor een leek te summier is. Vooral de montage van de elektrische aandrijving was veel giswerk. Een instructie met tekeningen zoals Ikea dat doet is een aanbeveling. Nu heb ik het internet moeten afstruinen om enige duidelijkheid te krijgen. Ik ben met het monteren ruim een halve dag bezig geweest. Nogmaals voor professionals waarschijnlijk appeltje eitje. Maar voor een doe het zelver zou de handleiding beter vorm gegeven kunnen worden.

Op zoek naar zonweringsdoeken, zonneschermen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.zonweringsdoek-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden