Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Zonweringsdoek-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

06-08-2022
Hofman (Valthermond)
Prijs:
Kwaliteit:

Ritsscreen
Prima service, zowel bij de bestelling als bij de levering en daarna met vragen, altijd beleefd en behulpzaam.

05-08-2022
Van Meel (Halsteren)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
Wij zijn zeer tevreden met de screen

05-08-2022
Niels (Hengelo)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima maar filmpjes bij zelf montage kunnen beter
Bij zelf montage zoek goed naar de filmpjes zeker qua doorvoer hand opwinden zodat je niet later onderdelen over hebt.

05-08-2022
Angelique vd Brand (Sint Oedenrode)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima screen voor een goede prijs
Het bestelde screen voldeed aan de verwachting en was eenvoudig te monteren. Daarom nog 3 extra screens bijbesteld voor de rest van de beneden verdieping

05-08-2022
Mike van der Voort (Veldhoven)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonwering voor de slaapkamer
Zonwering stond netjes klaar bij het ophalen en was zeer goed verpakt. Handleidingen op de site hadden iets duidelijker mogen zijn (meer plaatjes). Bevestiging was verder goed te doen. Elektrische aansluiting was erg goed uitgelegd, alleen jammer dat ik niet vooraf wist dat je de knop moest vasthouden. Zeer tevreden, zou zeker nog eens bestellen!

05-08-2022
Bram (Terneuzen)
Prijs:
Kwaliteit:

Keurig.
Keurig op tijd.
Nu veel plezier van met deze temperaturen.

05-08-2022
Pits (Almere)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonneschermdoek
Zonneschermdoek

05-08-2022
Griep (Schiedam)
Prijs:
Kwaliteit:

Mevrouw
Alles is zeer goed afspreken levering en geplaatst van de screenπŸ‘ŒπŸΌπŸ‘ŒπŸΌπŸ‘ŒπŸΌπŸ‘ŒπŸΌπŸ‘πŸ‘ŠπŸ»

05-08-2022
Van Ham (Valkenswaard)
Prijs:
Kwaliteit:

Horren op maat
Zeer mooie horren en netjes afgewerkt, totaal geen negatieve opmerking.
goed prijs - kwaliteit verhouding.
ondanks maat werk toch zeer snelle levering.

05-08-2022
Breedveld (Apeldoorn)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Zeer tevreden over het rolluik. Dit is het 2e rolluik die wij hebben besteld. Goede service, snelle levering. Echt een aanrader

Op zoek naar zonweringsdoeken, zonneschermen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.zonweringsdoek-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2022 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden