Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Zonweringsdoek-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

12-07-2021
Nickie (Amersfoirt)
Prijs:
Kwaliteit:

Tevreden met het product
Ben heel tevreden over de jaloezien. Ook de prijs is goed. Het is geen topkwaliteit maar dat kun je ook niet voor dat geld verwachten. Het kantelen gaat wat hoekig en ook bij het omhoog halen van de jaloezien is er een boel gekraak en gaat wat stroef. Als je dit heel intensief zou gebruiken dan zou ik voor een hogere kwaliteit en kosten gaan.
Minder was dat ik voor het toesturen van de kleurenstaal alle verzendkosten moest betalen. Zowel voor bezorgen als terugsturen. Was beter als dat verrekend zou worden bij je bestelling. Verzendkosten waren aan de hoge kant. Betalen bij ontvangst was heel prettig.

12-07-2021
Bogers (Rosmalen)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed
Goed geleverd en goede uitleg via gebruiksaanwijzing alleen doek rolt niet goed op heb gelezen dat het naar een tijdje goed trekt

12-07-2021
Dewi (Enschede)
Prijs:
Kwaliteit:

Luxaflex
Zeer goed

12-07-2021
Rob Josiassen (Wijchen)
Prijs:
Kwaliteit:

R.josiassen@xmsnet.nl
Ook heel tevreden over service

12-07-2021
J Tichelaar (Midlum)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Goed product en snel geleverd.

11-07-2021
Bas Hoogink (Laag-Soeren)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima!
Prima!

11-07-2021
Slootweg (Haarlem)
Prijs:
Kwaliteit:

Sunscreens
Alles volgens afspraak gemonteerd,

11-07-2021
Duncan (Gorinchem)
Prijs:
Kwaliteit:

Compleet
Zeer tevreden. Levering compleet, volgens tijdschema als aangegeven En prettige samenwerking met de monteur.

11-07-2021
Maik wesselink (Manderveen)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
Top product.
Snel en makkelijke montage.

11-07-2021
Hans (Deventer)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima!
Bij J V S was het rolgordijn minder dan de helft van de offerte van een bedrijf. Die offerte was inclusief inmeten en montage. Dankzij de duidelijke instructies op de website van JVS was het zelf inmeten een fluitje van een cent net als het plaatsen.

Op zoek naar zonweringsdoeken, zonneschermen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.zonweringsdoek-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden